پسته یک کالای بین المللی است و اکثرا بر اساس قیمت های بین المللی، نرخ و ارزش آن در بازارداخلی هم تعیین می شود. در بعضی مواقع قیمت پسته ی مرغوب در خرده فروشی های داخل کشورمان، از قیمت جهانی پسته ی بسته بندی شده جهانی، کم تر است دلیلش این است که می خواهند میزان فروش بیشتری داشته باشند.
قیمت جهانی پسته بسته به انواع مختلف آن متغیر است. هر چه پسته ای که قرار است به فروش برسانید با کیفیت تر و مرغوب تر باشد، مشتریان بیشتری خواهید داشت و افراد بیشتری مایل به خرید خواهند بود و هم چنین بهای بیشتری برای خرید پرداخت می کنند. بدین ترتیب مشتری ثابت هم خواهید داشت .
معرفی انواع پسته صادراتی تازه
پسته از خوش مزه ترین و بهترین خوراکی ها و آجیل است که در همه ی دنیا طرفداران خیلی زیادی دارد.پسته های صادراتی از گران ترین خشکبارهاست.
در کشور عزیزمان هفتاد نوع پسته وجود دارد که تفاوت های کمی با هم دارند که به چند نوع از آن ها اشاره می کنیم:
_پسته صادراتی بادامی
_پسته صادراتی اکبری
_پسته صادراتی احمدآقایی
_پسته صادراتی فندقی
_پسته ممتاز
_پسته سفید نوق
_پسته شاه پسند دامغان
انواع پسته های صادراتی دیگر عبارتند از:پسته شور،پسته کوهی،پسته کله قوچی و …
این محصول توسط مراکز پخش در بسته بندی های مختلف(عمده،کیلویی)عرضه می شود.برای خرید پسته بهتر است از مراکز معتبر که سابقه ی خوب و درخشانی در این مورد دارند کمک بگیرید این مراکز فروش انواع مختلف محصولات را به راحتی در دسترس مشتریان خود قرار می دهند.
بازار پخش پسته درجه یک صادراتی در ایران
پسته ی درجه یک مصرف سالانه بالایی دارد به همین سبب فروش عمده پسته درجه یک رونق زیادی دارد و افراد فراوانی به دنبال سرمایه گذاری در این حرفه و شغل هستند.
ایران به دلیل داشتن شرایط آب و هوایی مناسب از عمده ترین تامین کنندگان پسته در جهان می باشد.برای اینکه خریداران بیشتری جذب خرید این محصول بشوند باید ظاهر متناسبی داشته باشند،کیفیت خوبی دارا باشند،
فروشندگان هم به صورت حضوری و هم به صورت غیرحضوری،محصولات خود را ارائه می دهند.اما بیشتر فروشندگان از سایت برای معرفی،فروش،مشاوره استفاده می کنند.خریداران با مراجعه به این سایت ها می توانند مقایسه و انتخاب و سفارش خود را انجام بدهند.شرکت ها و افراد مختلفی در ایران هستند که پسته ها را به صورتهای مختلفی عرضه می کنند.برای فروش و یا خرید رقم های بزرگ حاصل از معامله فقط با مراکز معتبر و با سابقه این حوزه ارتباط برقرار کنید.
حدود ۲۰ درصد پسته ی تولیدی در کشور مصرف می شود، ومابقی صادر می شود.اگر مقدار تولید از مقدار مصرف بالاتر باشد، قیمت پسته کاهش می یابد و بالعکس اگر مصرف بالاتر از تولید باشد و تقاضا برای این محصول بیشتر از عرضه باشد، قیمت جهانی پسته در این مواقع بالاتر خواهد بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.